7 Μαρτίου 2020

Ζάχαρη αυτά λένε τα συντρόφια σου και μη παριστάνεις τον ανήξερο


Πάνος Λάμπρου: «Το προσφυγικό ήρθε για να μείνει» 

Όλα γίνονται προμελετημένα Κυβέρνηση -Σεβαστάκης και Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ οι υπεύθυνοι της καταστροφής  έχουν βάλει ταφόπλακα στο νησί μας ...οι αριστεροί των ψεμάτων 

Στις 4 Δεκεμβρίου του 2016 ο συντονιστής της Νομαρχιακής επιτροπής του Σύριζα ο γιατρός Νίκος Κακλαμάνης παρουσίασε σε συνέντευξη που δόθηκε στο Ξενοδοχείο Σάμος τον υπεύθυνο του κόμματος για το Προσφυγικό τα Δικαιώματα και τη Δικαιοσύνη, κ. Πάνος Λάμπρου.
Εκεί χωρίς ίχνος αντίδρασης από μέρους του 'όταν άκουσε τον Λάμπρου να λέει στους δημοσιογράφους ότι 

 ..<<το προσφυγικό ήρθε για να μείνει, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχει ώσμωση μεταξύ μεταναστών-προσφύγων και των Ελλήνων. Επιπλέον επισήμανε πως πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία το ζήτημα, λέγοντας πως «είμαστε εναντίον Κέντρων και μάλιστα κλειστής δομής». 



Δημοσίευμα του Σαμιακού Βήματος


Π. Λάμπρου- Ν. Κακλαμάνης (Συντονιστής Ν.Ε. Σάμου ΣΥΡΙΖΑ)
Τη διήμερη επίσκεψή του στο νησί μας ολοκλήρωσε χθες Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου, το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος του κόμματος για το Προσφυγικό τα Δικαιώματα και τη Δικαιοσύνη, κ. Πάνος Λάμπρου.

Ο κ. Λάμπρου, σε συνέντευξή του στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τόνισε ότι το προσφυγικό ήρθε για να μείνει, προσθέτοντας ότι πρέπει να υπάρχει ώσμωση μεταξύ μεταναστών-προσφύγων και των Ελλήνων. Επιπλέον επισήμανε πως πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία το ζήτημα, λέγοντας πως «είμαστε εναντίον Κέντρων και μάλιστα κλειστής δομής». 

Σε ερώτηση του δ/ντη της εφημερίδα μας, Mάνου Στεφανάκη, για τη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων, ο κ. Λάμπρου απάντησε πως δεν υπάρχει τρόπος η Κυβέρνηση να διαχειριστεί αυτό το ζήτημα.

Το μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε πως "είναι πολιτικό θέμα ότι δεν καταφέραμε να διεθνοποιήσουμε το ζήτημα" και χαρακτήρισε το μεταναστευτικό-προσφυγικό ως ένα πάρα πολύ δύσκολο και σύνθετο πρόβλημα με πολλούς «παίκτες».

Επιπλέον αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στο hotspot, λέγοντας πως διαπίστωσε δύσκολες συνθήκες ιδιαίτερα με τους διαμένοντες στις μικρές σκηνές και γίνεται προσπάθεια, όσον αφορά τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τα παιδιά, να απομακρυνθούν.