18 Νοεμβρίου 2014

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ



Το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014,  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, παρουσία του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και της Περιφερειάρχου Βορείου  Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου. Στην σύσκεψη αυτή συμμετείχε και η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κα Φωτεινή Θαλασσινού, η οποία τοποθετήθηκε στα ζητήματα της νησιωτικότητας, της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, του μεταφορικού ισοδύναμου, των λιμενικών υποδομών του νησιού και του εξορθολογισμού γραμμών και κόστους των μεταφορών, αρμοδιότητας του κ. Υπουργού.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η κα Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στο Δημαρχείο Σάμου, όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση για τον εορτασμό της 102η επετείου της Ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα.

Την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, η κα Θαλασσινού παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις εορτασμού της Ενώσεως της Σάμου με την Ελλάδα στην Πρωτεύουσα του νησιού.
Τις μεσημβρινές ώρες της ίδιας μέρας, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μετέβη στο Καρλόβασι και επισκέφθηκε το Λιμάνι Καρλοβάσου, προκειμένου να σχηματίσει δική του αντίληψη για θέματα της αρμοδιότητάς του, για τα οποία ενημερώθηκε από παριστάμενους θεσμικούς παράγοντες και από την κα Θαλασσινού.