9 Οκτωβρίου 2013

Εσωκομματικές δαγκωματιές και πριόνισμα στη καρέκλα της Βουλευτή Αγνής Καλογερή;

πηγή ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ



Στο λαιμό των συντρόφων της στο
ΣΥΡΙΖΑ της Σάμου, φαίνεται ότι έχει κάτσει το κουκούτσι και στραβοκαταπίνουν εδώ και πολύ καιρό το φαρμάκι της εκλογής της στη θέση του Βουλευτή του Νομού και έτσι τα ''μεγάλα μέσα'' ,ζητούν την παραίτησή της, ώστε να την καλύψουν οι ίδιοι!
Μιλάμε για τις φήμες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα όπου λένε πως πολλοί ''σύντροφοι'' της Αγνής Καλογερή, της ζητούν επιτακτικά να παραδώσει την έδρα στον πρώτο επιλαχόντα (Αλέξανδρος Σταθακιός), διότι διαφωνούν με πολλές κινήσεις της, που έρχονται σε αντίθεση με αυτό το κλίμα πόλωσης που επιζητούν οι ίδιοι, ώστε να ανέβουν κι άλλο τα ποσοστά του κόμματος στο νομό.
Οι ακραίοι του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, αλλά και νεοφερμένοι Πασόκοι (που έγιναν ξαφνικά ΣΥΡΙΖΑ) έχουν βγάλει ''κίτρινη κάρτα'' στη κα Καλογερή διότι δεν πολώνει το κλίμα έναντι της Χρυσής Αυγής αλλά και διότι διατηρεί καλές σχέσεις και με τον έτερο Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουίκ και που πολλές φορές συνεργάζονται σε θέματα που αφορούν το νησί.
Μάλιστα τρανό παράδειγμα είναι η συνέντευξη που έδωσε πριν λίγες μέρες σε ραδιόφωνο της Σάμου το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κακλαμάνης, που όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την παραμονή της κας Καλογερή στη θέση της κατά τη κατάθεση στεφάνου της Χ.Α. την 6η Αυγούστου στο Πυθαγόρειο, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε πως αυτή η κίνηση της συντρόφου του ήταν ατυχής!



Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, στη προχθεσινή επίσκεψη στο νησί, του Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βίτσα, έγινε ''χοντρό πέσιμο'' από κάποιους συντρόφους της, που της ζητούσαν επίμονα την παραίτησή της!
Βέβαια όπως λένε η ίδιοι, η αιτία δεν είναι μόνο το θεμα της Χ.Α., αλλά και άλλα ζητήματα που η κα Καλογερή τους έχει δώσει αφορμή....
 Φαίνεται λοιπόν πως ο πόλεμος άρχισε εκ των έσω...και φανταστείτε όταν βγουν και άλλοι ''δελφίνοι'' στην επιφάνεια τι θα γίνει.
 Θα μας πείτε τώρα....''μα καλά υπάρχουν δελφίνοι στο ΣΥΡΙΖΑ΄;'' και θα σας απαντήσουμε πως πολύ σύντομα το γνωστό σύνθημα '' ''ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ'' θα ακούγεται από τα κομματικά γραφεία του Τσίπρα....