23 Σεπτεμβρίου 2012

Κύπελλο Ερασιτεχνών Σάμου: Πολυκρατης-Καρλόβασι=4-2



Πολυκρατης-Καρλόβασι 4-2
Απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Πολυκράτης. Στο ημίχρονο ήταν μπροστά 2-0 με δύο γκόλ του δαιμονισμένου Γεωργιάδη αλλά το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν οι παίχτες του Γ. Αρχοντούλη ήταν πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίρχονο για δέκα λεπτά το Καρλόβασι πίεσε απίστευτα αλλά οι Πυθαγοριώτες άντεξαν...η πολιορκία έληξε στο 60 με το Σίδερη να κάνει το 3-0.
 Από το 60 έως το 75 ο Πολυκράτης έχασε 3 κλασσικές ευκαιρίες (2 ο Γεωργιάδης και 1 ο Σίδερης) και λίγο έλειψε να του στοιχίσουν. Το Καρλόβασι παραμένει μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, έτσι στο 75 ο Γιάννης Κατσιάνης έκανα με πέναλτι το 3-1 και στο 85 ο ίδιος το 3-2 το Καρλόβασι έδειξε να μπορεί να κάνει την ολική επαναφορά, οι γηπεδούχοι είχαν παγώσει..,όμως ο Γεωργιάδης στο 90' έγραψε τον επίλογο με το τρίτο προσωπικό του γκόλ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2..
Ο Πολυκράτης τώρα καλείται να αντιμετωπίσει τον Πυθαγόρα στο ΧΩΜΑΤΙΝΟ γήπεδο Κοντακαιϊκων, για ένα εισητήριο στο Μεγάλο τελικό...ο Καλύτερος ας Κερδίσει...
Υ.Γ: 
Ο "Γιατρός"=Χατζηελευθεριάδης Ευάγγελος. Είμαι 12 χρόνια στη Σάμο τον είχα ταυτίσει με το Πολυκράτη. Επέλεξε να αποσυρθεί, από όσο ξέρω, νομίζω του δικαιούται. Μακάρι να είχε πολλούς Χατζηελευθεριάδηδες η Σάμος.
Μου φαίνεται πααράξενο που λείπει ο "Γιατρός" από το Πολυκράτη, τον είχα ταυτίσει με αυτόν...αλλά δεν πειράζει θα ξεκουραστεί λίγο το δικαιούται μετά από 30 χρόνια (;) προσφοράς ...ας τρέξουν και άλλοι...όπως εσύ σε Βόλευ-Μπάσκετ-Ποδόσφαιρο(Παιδικό-κορασίδες-αντρικό) τα Σάββατα και Ποδόσφαιρο(Σε Ικαρία, Σάμο) τις Κυριακές...