30 Νοεμβρίου 2016

Αυτόν μας στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Σάμο για το μεταναστευτικό;



Ποιος ο πολύπλευρος ρόλος του Πάνου Λάμπρου στον ΣΥΡΙΖΑ;

Απρόσμενες πολιτικοδικαστικές διαστάσεις προσλαμβάνουν οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση για τις απειλές σε βάρος της ζωής του και για εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες.

Διαστάσεις που έχουν προκαλέσει τεράστιο προβληματισμό στο Μαξίμου για τον τρόπο χειρισμού της όλης υπόθεσης, καθώς το ντόμινο των αποκαλύψεων δεν μπορεί πλέον να ελεγχθεί και η αλυσίδα των εμπλεκομένων προσώπων συνεχώς αυξάνεται, χωρίς να γνωρίζουν που θα σταματήσει η πολιτική χιονοστιβάδα που πλήττει το ΣΥΡΙΖΑ.



Ενδεικτικό του ραγδαίου χαρακτήρα των εξελίξεων είναι το γεγονός ότι σήμερα αναμένονται στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Μιχάλης Καλογήρου προκειμένου, κατά πληροφορίες, να υποβάλουν μήνυση κάτα του τέως υπουργού.

Την ίδια στιγμή βήμα βήμα ξεδιπλώνεται ο πολύπλευρος ρόλος και οι σχέσεις που είχε ο Πάνου Λάμπρου με τον ΣΥΡΙΖΑ, την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης και με μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης.

Ο Πάνος Λάμπρου φέρεται σήμερα να μην εργάζεται μεν στο υπουργείο Δικαιοσύνης με έμμισθη σχέση στο γραφείο του υπουργού Νικόλαου Παρασκευόπουλου, αλλά ωστόσο συμβουλεύει αμισθί τον υπουργό Δικαιοσύνης ως μέλος ειδικής ομάδας εργασίας.

Την ίδια στιγμή συνοδεύει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με δαπάνες που εγκρίνει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Κοσμάτος και συνομιλεί με τρομοκράτες για τη λήψη νομοθετικών μέτρων ως εκπρόσωπος του κ. Παρασκευόπουλου, ενώ σιωπά όταν μέλος της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» του λέει ότι καλά έκαναν και έβαλαν βόμβα στον κ. Πανούση.

Οι σχέσεις του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Λάμπρου στον πολιτικό χώρο της Κουμουνδούρου, φτάνουν σε τέτοιο σημείο, όπου στις 2 Νοεμβρίου το υπουργείο Δικαιοσύνης απλόχερα εγκρίνει τα κονδύλια για να συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό στις φυλακές Διαβατών με χρήματα του Ελληνικού λαού.



Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2015/11/panos-labrou-syriza/#ixzz4RTmrXqL0